Zij zullen aanwezig zijn op Acoustic Day!

Gepassioneerde exposanten, boeiende presentaties en demonstraties: ze beantwoorden één dag lang al uw vragen over akoestiek!
17 OCT 2019
Bruxelles Environnement
10h-18h | Inscription gratuite
S'inscrire au salon

Nos Exposants

Parcourez la liste des exposants présents lors du salon Acoustic Day pour préparer votre visite.

Abriso

Acoustic Abrifiber 9mm ®– subliem in contactgeluidisolatie. Met de Acoustic Abrifiber 9mm ® behaalt u probleemloos de strengste eisen van de huidige norm NBN S01-400-1. De 36dB verbetering is een primeur voor een dikte van slechts 9mm.

Acsoft

Acsoft is gespecialiseerd op het gebied van akoestiek en trillingen. Wij zijn een gecertificeerde studiebureau in het Waalse Gewest en zijn exclusieve verkopers van het merk 01dB (Acoem) in België. Onze beste producten zijn DUO - FUSION - CUBE en ORION trillingsstation.

Asona

Voor het bekomen van ideale geluidsabsorptie, nagalmvermindering en beste spraakverstaanbaarheid plaatst Asona naadloze spuitpleisters op alle ondergronden. Dankzij de Sonaspray et Sonacoustic producten en onze ervaren spuitteams hebben we tevreden klanten in vele landen.

Belgische Akoestische Vereniging

De Belgische Akoestische Vereniging (ABAV), opgericht in 1966, is een nationale vereniging zonder winstgevend doel. Zij verenigt alle personen die enige activiteit uitoefenen in het domein van de akoestiek in de breedste zin. De vereniging groepeert vandaag 157 effectieve leden en 71 steunende leden.

CDM - Making your world a quieter place

CDM is gespecialiseerd in innovatieve geluids- en trillingsisolatie oplossingen voor gebouwen en industriële apparatuur. Onze professionele aanpak en technische know-how stellen ons in staat om van uw wereld een stillere plek te maken, waar mensen gelukkiger, gezonder en productiever zijn.

CEDIA

Cedia is een onderzoeks- en studiebureau dat gespecialiseerd is in akoestiek en trillingen. Al meer dan 40 jaar ondersteunt Cedia industriëlen, architecten, gemeenschappen en individuen bij hun geluids- en trillingsproblemen. Als ondersteuningseenheid voor onderzoek en onderwijs (ULiège) heeft het ook een testlaboratorium waarmee het de isolatie- of geluidabsorptie-eigenschappen van elk element kan karakteriseren.

Carro-Bel Group

Carro-Bel Group is marktleider voor al uw chapewerken, thermische en akoestische vloerisolatie. Daarnaast is Carro-Bel Group ook gespecialiseerd in pleisterwerken, gevelbepleistering, betonwerken en diverse harsgebonden vloeren.

DOX Noise Control (DOX Group)

DOX Noise Control, uw partner in industriële lawaaibestrijding op maat: Beperk geluidsimpact op de omgeving, bescherm werknemers en vang installatielawaai op. Een goede service en hoogwaardige producten, op maat van de klant, staan bij DOX Noise Control centraal. Less noise, more comfort.

Ecophon

Saint-Gobain Ecophon, specialist in akoestische correctie, ontwerpt en ontwikkeld plafonds en wandpanelen in glaswol om het comfort van de consumenten te verbeteren, zowel voor de tertiaire als de industriële markten.

Geberit

Geluidsoverlast van sanitaire installaties verminderen met Geberit. Sanitaire installaties hoeven niet lawaaierig te zijn. Geberit biedt alles wat u nodig hebt om stilte te bereiken: een systeem van stille en eenvoudig te installeren producten, alsmede gespecialiseerde know-how in planning en montage.

Gyproc Saint-Gobain

Gyproc - Verander. Vernieuw. En Leef. Gyproc is marktleider wat betreft gipsoplossingen in de binnenhuis- en ruwbouwafwerking en biedt zijn klanten, gaande van bouwprofessionals en projectontwikkelaars tot doe-het-zelvers, innovatieve totaaloplossingen.

Heinen

FABRIKANT VAN METALEN DEUREN en VEILIGHEIDSDEUREN Heinen was de eerste in 1973 die een metalen deur ontwierp die naast intensief gebruik brandbeschermingsprestaties zou bieden. Ontwerp, productie, marketing van multi-performance stalen deuren: brandwerend, inbraakwerend, akoestisch, kogelwerend, explosiebestendig, antipaniek, rookdicht, warmteoverdracht, luchtdoorlatendheid, waterdichtheid...

Home Eos

HOME EOS Acoustic, dé specialist van lawaaibestrijding voor de bouwsector, produceert en verkoopt heel dunne akoestische barrière op biologische basis, die geluid overlast verminderen. HOME EOS biedt ook innoverende en duurzaam oplossingen voor geluidscorrectie aan.

ISI

ISI, Uw partner voor geluid- en trillingsmetingen. Zowel geluidsmeters als web based volledig autonome & automatische geluid/trillingen meetstations. ISI verdeeld SVANTEK & CASELLA geluidsmeters, MICROTECH Gefell mikrofoons, LOOKLINE dodecahedron geluidsbronnen & tapping machines voor bouwakoestiek.

Icoustic

leveren en plaatsen van naadloze, akoestische spuitpleisters om geluid te absorberen, van ultra gladde uitvoering tot een meer industriële “look”, milieuvriendelijk, zeer goede absorptie en brandweerstand. In verschillende kleuren leverbaar.

Insulco

Insulco is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van akoestische onderlagen voor chapes, parketten en houten vloeren. Meer dan 10 miljoen m² insulit membranen werden al geplaatst en maakt van insulco de Belgische specialist in contactgeluidsabsorptie.

KNAUF

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

No-noise

No-noise biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende akoestische problemen in zowel kantoor, school, sport en industriële omgeving. Wij begeleiden uw project van A tot Z. Een gamma van kwalitatieve producten en jarenlange ervaring staat garant voor een goed eindresultaat.

Phonotech

Phonotech biedt thermo-akoestische systemen voor daken, vloeren, wanden en plafonds. Dankzij het massa-veer-massa principe, de Phonotech panelen bieden u de optimale oplossing voor het thermo-akoestische isolatie van uw gebouwen. Hun unieke principe combineert lichtheid en een maximale akoestische reductie.

Plaka

Omdat een goede geluidsbeheersing gebaseerd is op de juiste detaillering, een betrouwbare uitvoering en de toepassing van de juiste bouwmaterialen en oplossingen, biedts Plaka bouwakoestische oplossingen in ruwbouw, opbouw en afwerking.

REGUPOL BSW

Regupol BSW is one of the leading suppliers of elastomers made out of polyurethane-bound rubber granulates (Regupol) and products made of polyurethane foam (Regufoam) to be used in a variety of applications in the field of structure-borne sound isolation, impact sound and vibration isolation.

Rockfon

Rockfon® specialiseert zich in het leveren van complete plafondsystemen. Hierbij combineren we plafondpanelen van steenwol met ophangsystemen en toebehoren van Chicago Metallic™. Met onze geluidsabsorberende plafond- en wandsystemen kunt u snel en eenvoudig prachtige, comfortabele ruimtes creëren.

Rothoblaas

Rothoblaas ontwikkelt en verdeelt hightech producten voor de houtbouw, waarmee we zowel designers als vaklui inspireren. Door in te zetten op continu innovatie, kunnen we oplossingen bieden op vlak van structuur en uitvoering, maar ook de veiligheid, luchten aterdichtheid en akoestiek.

Triplaco

Print Acoustics, een divisie van Triplaco, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende panelen, kastdeuren en losse elementen op basis van hout. De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati, fineer van Decospan of geweven vinyl Ntgrate.

UNILIN Insulation

UNILIN Insulation biedt thermische, brandwerende en akoestische isolatieoplossingen voor elke toepassing. Unilin is producent van Ecoon dakelementen: op maat gemaakte panelen die isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking combineren in één performant all-in-one bouwconcept.

VK Architects & Engineers

Met meer dan 65 jaar ervaring en knowhow is VK Architects & Engineers een multidisciplinair onderzoeks- en ontwerpbureau actief in Healthcare Design & Building Engineering: technische studies bouw- en zaalakoestiek, industrieel- en omgevingslawaai.

Vinçotte

Bepaling van de vereiste maatregelen en hun uitvoeren (voorstudie) voor geluidsisolatie en comfort in gebouwen. Metingen en advies van de ontwerpfase tot en met de opleveringsstudie. Erkend organisme in de 3 landsregio’s. Toepassing van de geldende Belgische en internationale wetgeving.

Le programme des conférences

Rencontrez des exposants passionnés, participez à des exposés passionnants et des démonstrations pratiques: le temps d’une journée, explorez tous les aspects de l’acoustique !

Découvrir le programme complet

Schrijf Gratis in op Onze Nieuwsbrief

De recentste nieuwigheden
Advies van deskundigen
Praktische hulpmiddelen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
17 Oktober 2019 | ligt op Thurn & Taxis - Leefmilieu Brussel
Acoustic Day is een creatie van de ABAV die een uniek platform biedt voor het op de kaart zetten en actualiseren van de bouwakoestieksector in België.